Крушарски не спира: Пари? Намерил съм им гаджета

16-06-2017 09:42 2906 0

Президентът на Локомотив Христо Крушарски бързо се върна към метафоричния си изказ след мълчанието си покрай финансовата криза в клуба. 60-годишният бизнесмен сътвори поредните си бисери малко преди първата тренировка на отбора, на която играчите го чакаха да раздаде поне една от четирите дължими заплати . 
„Все ме питате за пари. Накрая ще взема да ви таксувам за всяко интервю. Получавате безплатна информация, а ме питате дали аз ще платя на играчите. За всяко интервю с човек от Локо ще се плаща“, започна Крушарски, цитиран от Меридиан мач.

„Селекция? Ще има нови играчи, но ще има и гаджета за футболистите. Намерил съм им. Даже ще преговарям с футболистите те да ми плащат, защото са в Локо. Нашият клуб е марка“, продължи с бисерите босът. Той благодари и лично на Боби Михайлов.

„Може да ви се струва малко, но аз съм трогнат от жеста на Боби Михайлов. От БФС ни дадоха 65 топки за първия тим и 90 за школата, с каквито се е играл последният финал в ШЛ. Те по принцип са задължени да ги осигуряват, но толкова навреме не се бе случвало“, коментира още босът, който лично занесе топките на „Лаута“.

В същото време изданието пише, че заради забавените от януари заплати двамата капитани Мартин Камбуров и Дани Кики си измислили контузии, въпреки че се явиха на сбора.

Локомотив (Пловдив) води преговори с Веселин Минев, Антон Огнянов и Александър Александров – Алвеша, които се оказаха ненужни в Левски.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС