Арменци пребиха на ринга кикбокс звезда (видео)

13-06-2017 09:46 493 0

Уникален кьотек, достоен за кафаните по Струмско и долината на Огоста, се разрази на ринга след един от главните мачове на кикбоксовата галавечер Глори 42 в Париж. Фенове нахлуха и запукаха суперзвездата Муртел Грьонхарт - Хищника. Бившият шампион от Макс сериите на К-1 получи емблематичното за кеча супермен кроше, докато празнуваше, качил се на единия от ъглите. Ударът беше нанесен от арменски ММА боец.

Причина за нападението беше края на мача между Грьонхарт и Харут Григорян. Срещата беше много силова и атрактивна. Грьонхарт успя да нарани своя съперник, който обърна гръб и тръгна към свя ъгъл. Напълно по правилата холандецът скочи и вкара в гръб брутално кроше, което просна в безсъзнание неговия противник. С това беше сложен края на мача, но и началото на екшъна.

Треньорът на Грьонхарт Майк Пасение се намеси, за да спре нахлулите, а на ринга се изсипаха още бойци, които бяха готови да се счепкат. За щастие това не се случи.

Грьонхарт е спаринг партньор на българина Стоян Копривленски, който също трябваше да се бие в шоуто, но отпадна в последния момент заради контузия в ребрата.
Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС