От Марица: Втора лига, само ако ни поканят навреме

24-05-2017 19:31 503 0

Един от финансовите глагодетели на Марица Христо Николов обяви, че има само един шанс отборът евентуално да приеме покана за Втора лига.

Това е тимът да получи сравнително рано подобно предложение, за да може да си организира нещата и разбира се преди това подобно нещо да се реши на общо събрание.

"По принцип ние обявихме пред момчетата, че ако финишират първи, тогава няма да ги спираме да играят във Втора лига и ще ги подкрепим. Сега обаче ситуацията е коренно различна, защото нещата не зависят от нас. Не можем да коментираме хипотетично какво точно би станало при една покана за Втора лига, защото първо, че от Загорец още не са казали, дали ще се възползват от промоцията си или не, а второ - подобна покана трябва да дойде в много ранен етап, за да може да се реагира", обяви той пред нашата медия.

"В понеделник ни предстои общо събрание и на него ще бъдат решавани доста важни въпроси. Честно да ви кажа не мога още да кажа нищо, дали отборът ще играе във Втора лига, ако получи покана. Мога обаче да заявя, че ако подобна покана дойде в един ранен етап, за да бъде премислена и обсъдена между ръководните фактори на клуба, тогава може да се случи всичко. Ако обаче една такава покана дойде 15 дни преди началото на сезона, тогава няма шанс да реагираме".


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС