Срам за занаята: Феро си изми ръцете с играчите (видео)

00-00-0000 00:00 1562 0

Наставникът на Берое Ферарио Спасов прояви най-лошата черта на българския треньор. Дупничанинът, който твърди, че е фен на хард рока, се показа като ученичка от 80-те, която примира от щастие при вида на Модърн токинг. Феро не пое грам вина за позорната загуба с 0:3, а хвърли вината върху футболистите си, които от своя страна бяха награбени от заралийската агитка. Той директно заяви, че някои от играчите му не са се раздали и са играли като "сърдитковци".

"Наистина лош резултат. В някои моменти на мача бяхме равностойни, дори имахме предимство, но получавахме леки голове, които бяха не в тон с това, което играха двата отбора. При такъв резултат трудно се говори, да намирам генерални причини. Загубихме го този мач, бяхме прекалено уверени, че не може да се получи такъв резултат. Някои момчета не се отнесоха с нужното уважение към този мач, но в крайна сметка резултатът е факт и мен на-много ме боли за хората, които обичат този отбор", заяви опитният специалист.

"Нанесохме им много страдания и ако има капка морал, трябва да дадем всичко от себе си в реванша. Трябва да покажем дали имаме морал и сили да направим нещо. Ако не, приключваме с участието за тази година."

"Този гол стана по средата на първото полувреме, това са моменти които влияят на играта, но въпреки че добре знаем играта на Ботев, дадохме прекалена свобода на техните действия."

"Трябваше да сме по-бързи, по-енергични, всичко бе плод на някаква случайност, което не го харесвам като начин на игра. Единствено може да направим така, че да направим труден реванша за Ботев. Имаме възможности, имаме сили. Въпрос на морал."

"Виждате се, че отборът бе демотивиран от някои действия на някои играчи, не работихме като отбор. Имена няма да казвам, но не работихме като отбор, а като едни сърдитковци. Имам много претенции, но ще го кажа на футболистите в съблекалнята."

"Имаме проблеми изобщо. На някои момчета им свършват договорите, свършва преотстъпването. До този момент обаче поне никой не показа тази тъмна страна от характера си. Днес го видях. Тези детайли ни попречиха да бъдем равностойни в играта."

"Футболистите трябва да са отговорни пред себе си. Аз всеки мач ги питам кой има морал. "

"Какво да им кажат (феновете б.р.)? Естествено, че имат претенции към това, което става, защото тези мачове имат особен заряд. И те се чувстват лошо в този момент."

"Ще видя кои ще покажат мъжкото в себе си за този мач, след днешния мач и игра да показваме мускули е трудно."

"Аз съм последният, който няма да вярва в това нещо (обрата б.р.). Вярвам в отбора, вярвам, че това е бил един лош момент. Мисля, че можем да намерим сили да направим мача интересен в реванша."


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС