Белия предупреди: Нищо не е решено! (видео)

00-00-0000 00:00 819 0

Наставникът на Ботев Николай Киров предупреди своите да не се опитват от победата над Берое с 3:0 и предупреди, че  ответният сблъсък в Стара Загора няма да е протоколен. "Това е само един резултат, макар и добър, но ни очакват много трудни 90 минути в Стара Загора. През целия двубой стояхме добре, стабилно, бяхме дисциплинирани и концентрирани. Това беше разковничето за успеха ни. Няма да коментирам съдията", заяви Киров пред DIEMA SPORT и сподели какво му е харесало в играта на тима му.

"Действително от игрова ситуация не допуснахме голови положения пред вратата си. Остава ни да работим при статичните положения. Определено това е стилът, който искам да градим, това ни предопределя историята."

"Не трябва да променяме много, трябва да запазим дисциплината през целия двубой в реванша. Ако сме дисциплинирани, проблемите пред вратата ни ще бъдат изключително малко и ще се справим", заяви Киров и коментира сгъстения цикъл на тима му в следващите дни.

"Много е важно сега момчетата да се възстановят. В сгъстен цикъл сме от два месеца, но нямаме проблеми. Ще е важно да покажат морално-волеви качества занапред и за финала за Купата", заяви Киров.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС