Новини

Маша разделила Григор и Никол

Тенис

от Дончо Донев 5327 прегледа 0

Маша разделила Григор и Никол

Сапунката около най-добрият български тенисист Григор Димитров и приятелката му Никол Шерцингер бе подета подобаващо и от британските таблоиди. Според Сън, Гришо и Никол са пред раздяла, а причината за това е бившата му приятелка Мария Шарапова. Както е известно, българският тенисист и рускинята демонстрираха наскоро страхотни взаимоотношения на благотворителен турнир в Мадрид. Близки до 38-годишната певица свидетелстват пред изданието, че това никак не се харесало на Никол и двамата с Григор преценили, че е най-добре в момента да си дадат почивка.

"Нещата между Григор и Никол не вървят. Няма изглед, че ще се оправят. Тя е много заета жена. Той пък пътува много заради професионалните си ангажименти. Напоследък Никол имаше някои лични проблеми, с които трябваше да се справя, а Григор го нямаше, за да я подкрепи. Не, че той е лош човек - той е страхотен. Просто това не е връзка, която лесно може да бъде поддържана", споделя източникът на "Сън", който прилага и снимки от срещата на Димитров с Шарапова.
Дейли мирър не остана по-назад от Сън. “Те си взеха малко почивка един от друг наскоро, но нещата не изглеждат добре, не мисля, че ще се оправят. Не че Григор е лош човек или не се отнася добре с нея, но връзката им трудно се поддържа, защото често са на разстояние. Този път обаче приятелите им смятат, че всичко ще приключи скоро”, обяснява пред “Мирър” източник, близък до Никол.

Коментари