Маша разделила Григор и Никол

00-00-0000 00:00 5077 0

Сапунката около най-добрият български тенисист Григор Димитров и приятелката му Никол Шерцингер бе подета подобаващо и от британските таблоиди. Според Сън, Гришо и Никол са пред раздяла, а причината за това е бившата му приятелка Мария Шарапова. Както е известно, българският тенисист и рускинята демонстрираха наскоро страхотни взаимоотношения на благотворителен турнир в Мадрид. Близки до 38-годишната певица свидетелстват пред изданието, че това никак не се харесало на Никол и двамата с Григор преценили, че е най-добре в момента да си дадат почивка.

"Нещата между Григор и Никол не вървят. Няма изглед, че ще се оправят. Тя е много заета жена. Той пък пътува много заради професионалните си ангажименти. Напоследък Никол имаше някои лични проблеми, с които трябваше да се справя, а Григор го нямаше, за да я подкрепи. Не, че той е лош човек - той е страхотен. Просто това не е връзка, която лесно може да бъде поддържана", споделя източникът на "Сън", който прилага и снимки от срещата на Димитров с Шарапова.
Дейли мирър не остана по-назад от Сън. “Те си взеха малко почивка един от друг наскоро, но нещата не изглеждат добре, не мисля, че ще се оправят. Не че Григор е лош човек или не се отнася добре с нея, но връзката им трудно се поддържа, защото често са на разстояние. Този път обаче приятелите им смятат, че всичко ще приключи скоро”, обяснява пред “Мирър” източник, близък до Никол.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС