Новини

Меси и Антонела се женят пред 600 души

Жълто

от Дончо Донев 754 прегледа 0

Меси и Антонела се женят пред 600 души

Звездна сватба №1 във футбола ще бъде в последния ден на юни. Аржентинският магьосник с топка Лионел Меси и любимата му Антонела обявиха официално бракосъчетанието си. Първоначално се смяташе, че ВИП събитието на годината ще се проведе на 24 юни, когато е рожденият ден на футболиста, но организацията ще бъде забавена със седмица за 30 юни.

Очаква се Меси и Антонела да направят две церемонии - едната за роднините в Аржентина и една за приятелите и колегите в Барселона, на която да присъстват повече от 600 гости, но явно двойката е решила да обедини събитията в едно.

Каталунската фирма, която нахрани гостите на сватбата на Карлес Пуйол, вече се похвали с мега поръчка за мезета и напитки за церемонията и купона след това.

Последният официален мач на Меси за този сезон е на 27 май срещу Алавес във финала за Купата на Краля, а на 9 юни е контролата Аржентина - Бразилия в Австралия. След това футболната звезда и годеницата му ще имат достатъчно време да организират щастливото събитие.

Според последните информации от Испания сред поканените ще бъде и семейство Пике, макар любимата му Шакира да е във вражда с половинката на Меси заради инцидент по време на барбекю вечер в дома на аржентинеца.

Коментари