Кобрата: Лъжа е, че Джошуа е по-техничен от мен

В края на годината очаквайте мой мач за титлата, обяви Кубрат Пулев
13-05-2017 09:33 707 0

Българската звезда в световния бокс Кубрат Пулев обяви, че се надява на мач срещу спечелилия титлата Антъни Джошуа. „Казах, че Джошуа ще победи. Ще видим как ще се завъртят преговорите. Трябва да направя добра подготовка. Казах, че реванш между Кличко и Фюри няма да има. И между Джошуа и Кличко няма да има реванш. Едва ли ще направят реванш. Преговорите вървят вече. Има си правила. Аз съм официален претендент. Дали съм интересна хапка, това мен не ме интересува”, коментира Кобрата.

„Към края на годината може да се очаква мой нов мач. За титла, да. Отсега не мога да кажа къде. Трябва да е за титла. Аз съм официален претендент. Не ме притеснява никой. И единият, и другият сядаха на дупетата си, така че няма непобедими. Въпросът е кой е най-добър в момента. Смятам, че съм достатъчно силен да се подготвя както трябва. Такива изказвания, че бил по-техничен от мен, това са пълни глупости. Въпрос на подготовка. Да, той е взривен, добър е, експлозивен, но си има и своите минути. Не може да има всичко. Да видим как ще вървят преговорите. В момента, в който стане ясно, естествено, да, ще правя подготовка за него. Преговорите вървят”, допълни Пулев.

Кобрата присъства на официалното откриване на графит с лика му в София: „Благодаря на целия екип. Благодаря и на Столична община, че са позволили това. Вместо да стоят тези места, е по-добре да дават мотивация на хората. Хубаво е направен графитът. Личи си, че е правен от професионалисти”.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС