Академик Бултекс играе решителен мач за полуфинала

300 лева за фен
13-05-2017 09:33 299 0

Академик Бултекс 99 е на крачка от влизане във финалната четвърка на Националната баскетболна лига. Студентите излизат днес от 18.30 чака в зала Строител в трети решителен двубой срешу Черно море.  Двата отбора си размениха по една победа, а при успех рловдивчани ще постигнат безпрецедентно класиране и ще влязат в Топ 4 на Лигата. Това ще им гарантира участие до края на първенството, тъй като дори при евентуална загуба на полуфинала, ще имат възможността да се борят за бронзовите медали в малкия финал. При победа пък ще играят полуфинал срещу победителя измежду Берое и Спартак Плевен. Серията започва в петък и ще се играе във формат до 3 победи от 5 мача.

Академик Бултекс 99 се завърна само преди 2 години в елита на българския мъжки баскетбол след 18-годишно забвение, а в настоящия си втори сезон прави истински фурор и се превърна в абсолютен хит

Домакините отново са предвидили атракции за зрителите. Увеличава се премията за точен удар от центъра. На почивката на двубоя щастливец от публиката с изтеглен номер на билета от томболата ще има право да стреля два пъти от средата на полето. Ако успее да вкара кош, ще получи не 200, а 300 лева!


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС