Естудиантес - Сол де Америка 2:3 (ПОЗНАТ)

13-05-2017 09:33 183 0

Копа Судамерикана
01:15 Eстудиантес Каракас — Сол де Америка 2 за 1.75 (коефициентът е на efbet)


На пръв поглед тази среща е интересна с начина по който в нея попадна венесуалският клуб. Отпадайки от Примера през 2016 гоздина, Естудиантес няка сиуспяха да стигнат до финала за Купата. В него те отстъпиха на популярния Каракас. Наскоро бе въведено от КОНМЕБОЛ правило, забраняващо на един отбор да играе в повече от един континентален турнир, затова Каракас, уредил се за Копа Либертадорес, остави този турнир на съгражданите си.
Малко история. Клубът е основан през 2010 година, а след четири дебютира в Сегунда, веднага изкачил се и в Примера. Клубът не беше готов за такова повишаване на нивото и изпадна ведната, оставайки на последното 20-о място.
Съставът на Естудиантес се отличава с неособенно високата средна възраст. Само 23 години. И това е заради двама души на 37 и 38 години (централен защитник, а другият - внимание, атакуващ халф).
Натрапчиво чувство, че ще играе селски тим, но не на селски терен (беше решено да се играе на стадиона на Каракас).
Опитът на Сол Америка, който в миналогодишното издание на Судамерикана не загуби нито един мач навън, осмен последния, срещу Атлетико Насионал, не буди съмнения. За гостите говорят добре и убедителните победи над аутсайдерите в местния шампионат (3:0, 0:5). Отборът е вече два дни във Венесуела за аклиматизация, няма наказани и контузени. Коефициентът достатъчно се срина, започвайки от шокиращото 3.30 за гоститеНе се бавете със залозите, че всичко се срива и довечера няма да е изобщо атрактивно да се залага на Сол де Америка.

Играйте, но не губете!!!

Баланс за април: +241% 9 прогнози (6 правилни, 3 загубени)
Баланс за март: +1591% - 19 прогнози, (14 правилни, 4 загубени, 1 отложена)
P.s. Който ни е повярвал и е залагал по 10 лева на нашите прогнози, е спечелил за месеца 159.10 лева. Скромно, но от сърце!


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС