Крузейро - Насионал Асунсион (ПОЗНАТ/ЗАГУБЕН)

13-05-2017 09:33 245 0

Копа Судамерикана
03:45 Крузейро — Насионал Асунсион 1 за 1.35 и 1(-1.5) за 1.88 (кофициентите са на efbet)


На гости на бразилците пристига скромен парагвайски клуб, който за последен (и единствен) пъг спечели нещо съществено на международната сцена през 2014 година, когато сензационно се добра до финала на Купа Либертадорес. От тогава нещата на гостите не им се получават. Ето как завършиха последните им четири шампионата (2 сезона): Апертура 2015 - 8/12, Клаусура 2015 - 12/12, Апертура 2016 - 11/12, Клаусура 2016 - 6/12.


Сега Насионал върви на предпоследно място в националното първенство, с една победа от 10 мача. Нивото на парагвайското първенство, изключвайки четирите гранда (Олимпия, Серо, Гуарани и Либертад) може би е по-ниско и от нивото на отборите в шампионата на щата Минейро, където сега активно участва Крузейро. В добавка на факта за традиционната южноамериканска неувереност при гостувания, трябва да отбележа, че даже в триумфалния за Насионал сезон 2014 в КЛ те не спечелиха нито един мач навън, нито в групите, нито в плейофите.


Сегашното положение също не е розово. Клубът започна сезона с нов треньор, а не е изключено и той да бъде сменен. Показателен е последният мач от първенството срещу Генерал Диас (1:1), в който те едвам се движеха по терена. Трябва да се отбележи и достатъчно възрастната атакуваща и централна линия на гостите.
Като говорим за Крузейро, можем с увереност да кажем, че в клуба всичко е наред с настроението, играта и състава. Последният мач от щатския шампионат бе дерби срещу Америка Минейро. Успехът е гаранция за настроението на Крузейро. Формата е потресаваща, десет мача - нула поражения и 7 победи. Очаквам всичко около класирането на 1/16-финал да се реши в първия мач
Контузиите в отборите са минимални, но за гостите са сериозни:
Крузейро - Ezequiel халф (7/0)
Насионал - F. Bareiro нападател (6/2)
Не виждам нито един аргумент в полза на Насионал, коефициентът за учудване не е сринат, но считам, че е оправдано да се и играе хендикап за домакините.

Предлагам ви и една мисъл без аргументация за мач тази нощ. Коефициентът вече е доста паднал, но си заслужава да се загледата и в него... при всички възможни варианти.
Петролеро Якуиба — Универсидад Католика де Кито 2 за 2.20 (коефициентът е на efbet)


Играйте, но не губете!!!

Баланс за април: -8% 6 прогнози (3 правилни, 3 загубени)
Баланс за март: +1591% - 19 прогнози, (14 правилни, 4 загубени, 1 отложена)
P.s. Който ни е повярвал и е залагал по 10 лева на нашите прогнози, е спечелил за месеца 159.10 лева. Скромно, но от сърце!Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС