Новини

Крушарски: Лудогорец не могат да играят срещу нас

Мнения

от Дончо Донев 1236 прегледа 0

Крушарски: Лудогорец не могат да играят срещу нас

Дончо ДОНЕВ

Президентът на Локомотив Христо Крушарски изрази умерен оптимизъм преди четвъртфинала за Купата на България. В сряда от 20 часа черно-белите приемат тима от Делиормана в поредния си опит да спечелят единствения трофей, който липсва от витрината им. Шампионите определено са най-класния отбор от останалите седем, стигнали до тази фаза на надпреварата. „Лудогорец е най-силният отбор у нас като класа. Но те срещу Локомотив не могат да играят. Това сме го показали. Трън сме им. Мачът е в Пловдив и вкъщи с тях винаги имаме успехи. Надявам се да направим хубав спектакъл. Само тогава ще се върне публиката“, сподели Крушарски. В последните си три визити на черно-белите Лудогорец падна два пъти и веднъж завърши наравно. Пловдивчани спечелиха и полуфинала за Купата през 2014 г., но отпаднаха.
Той се върна и към срещата си в общината за концесията на стадион „Локомотив“ в парк „Лаута“.
„Мисля, че вече се разбрахме с общината. Няма какво да говорим повече. Всичко е ясно - трябва да се действа. Но кога ще излезе решение един Господ знае. Дано да е по-скоро. Да видя нещо и аз, да оставя след себе си. Да не кажат после, тоя си отиде както всички останали. Поне една трибуна да оставя, ако не мога друго. Имаме си проблеми и си ги решаваме. По малко наваксваме с плащанията. Познаваме се вече с всички в отбора. Вече 2 години сме заедно. Ако не си вярваме за това време, значи няма кой да ни оправи“, завърши бизнесменът.

Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски заяви, че не се притеснява от съдийството въпреки мението, че реферите у нас подпират яко Лудогорец. Последно от ЦСКА ревнаха срещу съдийски тесли в полза на делиорманци. „Целта при нас е само една - победа във всеки мач. Няма какво да го коментираме. Накрая обаче каквото сабя покаже. Важното е да има игра, а резултатът не е от толкова голямо значение. Има ли театър, значи сме направили добър мач и всички започват да се стресират от нас. От съдийството въобще не се притеснявам. Те да си свирят нормално. Това ми е молбата. Досега не е имало фрапиращи неща. Остава да започна да давам оценки и на съдиите. За мен една грешка на съдията не решава мача. Ако той сбърка за 3 минути, на теб ти остават 87. Това е доста време. Ако е в края на мач - да. Решаващо е, но ако е по средата - не. Не бива да търсим тоя ни крив, оня, а в нашата къща навсякъде да вони. При мен това го няма“, коментира още Христо Крушарски.