Новини

Божинов от Китай: На Хубчев му редят състава

Да трепери Цеца, тя е №1, обяви нападателят на Мейджоу

Наши по света

от Юлиян Ангелов 1250 прегледа 0

Божинов от Китай: На Хубчев му редят състава

Нападателят на китайския Мейджоу Хака Валери Божинов коментира поредният път, в които не намери място в националния отбор на България. Божинов нападна селекционера на нашите Петър Хубчев и се обърна към него през ефира на "Дарик".

"Не знам защо не ме викат в националния. Хубчев много добре знае качествата ми. И искам да му кажа да не забравя какво съм направил аз за него, когато трябваше да помогна за едни неща за едно дете. Аз не искам да ме вика, защото съм помогнал. Искам да вика играчи с качества. Но да не забравя, когато аз му помогнах, когато трябваше да се дадат едни пари, за да се спаси едно дете. Тогава и други помогнахме.

Много бързо се забравят у нас хубавите неща. Когато Божинов направи нещо лошо е първа новина. Иначе – нищо. Явно му казват кои футболисти да вика. Радвам се че Борудов и Манолев са в отбора. Но не разбирам защо Валери Божинов не е в националния? Явно му казват кой трябва да вика. Ако иска да ме вика, аз не му се моля. То не беше Петев Хубчев. Говоря хубаво за Петев не ме вика, за Хубчев така - не ме вика. Ами то трябва да се кажат нещата в очите.

Аз няма да забравя думите на Хубчев, когато помогнах. Каза ми: „Винаги можеш да разчиташ на мен“. Аз искам да вика играчи с качества. В Китай те уважават, в Партизан те уважават, в Италия също. Само в България не ме уважават. Аз не им се сърдя на хората. Аз обичам България. Аз съм единственият българин, който прави фурор в Китай", коментира Божинов.
Божинов от далечен Китай не забрави и любимата си певачица Цеца Величкович. След като заля интернет пространството с изпълнение на хита й "Трепни", българинът я определи за певица номер 1.

"Да трепери Цеца, Божигол го няма в София, но тя може да се наслаждава. Съжалявам, че не съм в България, за да ида на концерта й. За мен тя е певица номер 1, много я харесвам", коментира Божинов пред "Дарик".

Нападателят на Мейджоу Хака допълни, че след трансфера си си в Китай яде основно ориз и пилешко месо, тъй като местната кухня не е по вкуса му.

Коментари