Йорк Сити - Линкълн 2:1 (ПОЗНАТ)

00-00-0000 00:00 385 0

Футбол. Англия. FATrophy. 1/2 финал. Първи мач

21.45 Йорк – Линкълн Сити 1 за 2.73 и над 2.5 за 1.73 (коефициенти на efbet)


Приказката на Линкълн Сити в този сезон завърши, те стигнаха до четвъртфинвал за Купат ана Англия, играха като гост с Арсенал, паднаха с 5:0 и отпаднаха. Макар, че безусловно, това е историческо постижение и играчите на Линкълн са герои.

Днес футбоистите на Линкълн Сигти ще имат гостуване на съпервини от тяхната черга. - Йорк. Мачът е първи полуфинтал за FATrophy. Така, че на госдтите сега не им е особедно необходимо до спечелят, затгова очаквам те да се борят да вкарат поне един гол, който да им даде шансове за домакински успех и продължаване на финал.
Йорк се бори за оцеляване в групата си. Аз обаче не мисля, че нямат шансове. Йорк от началото на годината усили играта си и съм сигурен, че няма да изпадне. Йорк има и великолепна серия от 13 мача в различни турнири, в които загуби само веднъж. Апропо, в тази серия имаха и гостуване на Линкълн, където водеха почти до края и им изравниха за 1:1
Затова и мисля, че Йорк Сити може да спечели. Със сигурност и мачът ще е над 2.5 гола. Затова днес изневерявам на себе си и предлагам две прогнози.


Успех на всички!!!
Играйте, но не губете!!!


Баланс: +908% - 10 прогнози, (7 правилни, 2 загубени, 1 отложена)Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС