Бой и нахлуване на мач в Долни воден

Наказаха местен бабаит и Сокол за 3 мача
00-00-0000 00:00 3464 0

Бой, нахлуване на запалянковци и прекратяване на мача в Долни воден белязаха поредния кръг в пловдивската дървена група. Двубоят между местния Сокол и Избегли не завърши, тъй като реферът Кирил Петров прецени, че не може да продължи.
До това решение на опитния арбитър се стигна, след като играч на гостите бе нокаутиран, а разлютени от употреба на домашнярка 60 градуса местни навиячи нахлуха на игрището, за да го долинчуват. Преди това клетникът си позволи да ритне противник от Долни воден. Петров отсъди нарушението, но потърпевшият решил, че това е малко и вкарал един прав в тялото на екзекутора си. Боксовите умения на футболиста били приветствани с мощен рев от кибиците, които се втурнали на игрището, за да вземат участие в меллето.
Останалите футболисти и от двата отбора обаче проявили спортсменство и се противопоставили на масовия бой. Кирил Петров свирил край на срещата и с бързината на Бен Джонсън се прибрал в съблекалнята. Реферът твърдо отрязал горещите молби на домакините двубоят да продължи.
Така Долни воден бе лишен от домакинство за три мача, а местният футболен гуру Сафет Байрям бе сложен на трупчета за същия период. На Сокол бе наложена и финансова санкция от 450 лева, която местни кибици калкулираха, че се равнява на 3 банкета в селската кръчма. Джемил Расимов бе пожален само с една среща. Днес се очаква на Избегли да бъде присъдена служебна победа с 3:0.

ТРЕТА ЛИГА – ЮГОИЗТОЧНА ГРУПА
Име, фамилия (Отбор) Провинение Наказание
Ясен Тузаков (Карнобат) 5-ти жълт картон 1 среща
Християн Първанов (Верея) червен картон 1 среща
Емил Асенов (Любимец) 5-ти жълт картон 1 среща
Михаил Митев (Гигант) червен картон 1 среща
Благовест Зайцев (Гигант) 5-ти жълт картон 1 среща
Мирослав Кайряков (Куклен) червен картон 1 среща

„А“ ОБЛАСТНА ГРУПА


Йосиф Лесов (Секирово) червен картон 1 среща
Любослав Ангелов (Момино) червен картон 1 среща
Атанас Зангаров (Г.Чардак) 5-ти жълт картон 1 среща
Любен Гладийски (Войсил) червен картон 1 среща
Георги Станоев (Войсил) червен картон 1 среща
Александър Урумов (Строево) 5-ти жълт картон 1 среща


„Б“ ОБЛАСТНА ГРУПА


Никола Тодоров (Калековец) червен картон 1 среща
Джемил Расимов (Д.Воден) червен картон 1 среща
Сафет Байрам (Д.Воден) доклад 3 срещиПо член 37(1) В от Дисциплинарния правилник се наказва с лишаване от домакинство за три (3) срещи и глоба от 450 (четиристотин и петдесет) лева отбора на ФК“Сокол ф“ квартал Долни Воден град Асеновград.Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС