Войводина - Цървена звезда 2:3 (2:0) (ЗАГУБЕН)

00-00-0000 00:00 261 0

Футбол. Шампионат на Сърбия

19.00 Войводина – Цървена Звезда 1Х за 1.81 (коефициент на Efbet)


Цървена Звезда този сезон не е безупречен тим както преди. Сега те водят пред конкуренцията си на 6 точки, шест кръга преди края. на редовния сезон. Напомням, миналага година отборът на Божович изпревари в редовния сезон другите с 28 точки.


Войводина е на второ място, но със сигурност ще се борят за второ място (само 1 точка зад Партизан). Днес имат шанс да спечелят много важни точки. У дома те са практически безупречни. 12 мача има досега, спечели 11 и не е загубила, а головата разлика е 2/:4. Великолепна резултатност, може да опитате и над 2.5.

Цървена звезда е супер клуб по сръбския стандарт и няма да се изплаши от показателите на Войводина у дома. Все пак .- преди 4 дни Звезда игра с Партизан в най-тежкия мач в шампионата. Завършиха 1:1, но имаше много страст и емоции, така, че лидерите са поуморени, май.

Що се касае до кадровите проблеми, тук имаме паритет. Всеки клуб има по една сериозна загуба. За домакините няма да играе Йованчич, за гостите - Ристич. Двамата са халфове.

Считам, че Звезда емоционално е по-изтощена от дербито. Воводина има шанс да се бори за среброто и това ме кара да им повярвам. Войводина няма да загуби.


Успех на всички!!!
Играйте, но не губете!!!
Баланс: +762% - 7 прогнози, (5 правилни, 1 загубени, 1 отложена)Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС