Фрозиноне - Читадела 1:1 (ЗАГУБЕН)

00-00-0000 00:00 271 0

Футбол. Италия, Серия Б  
21.30 Фрозиноне – Читадела 1 1.76 (коефициентът е на Efbet)   1:1 (ЗАГУБЕН)

Фрозиноне миналия сезон игра в Серия А, там не им се получи, оторът изпадна, но набра опит, и което е по-важно - запази лидерите си. Благодарение на това сега Фрозиноне води в класирането на Серия Б, макар, че точките им с Верона и Спал са равни. Фрозиноне обаче е с мач по-малко. Мотивац;ията за 3 точки аванс е сериозна.
Още повече, че Фрозиноне е в отлична форма, вече 6 мача не губят, а в 4 са и победители, а за тези 6 мача Фрозиноне е писнал само 1 гол. У дома играят много сериозно, 14 мача, 10 победи и само 2 загуби. Гостите играят трудно там, днешният мач няма да направи изключение.
Читадела стартира здраво този сезон, но силите им за промоция са малки. За последните 6 мача те спечелиха само веднъж. Заслужава да се отбележи, че за последните 9 гостувания те набраха само 2 точки и вкараха само 3 гола. Не им върви навън и това е.
Що се отнася до кадровите прочлеми - за Фрозиноне няма да играе нападателят Паганини, но това не е сериозна загуба.
За гостите на терена няма да са защитникът Бенедети и крилото Стрицоло. Играчи от стартовия състав. Стрицоло е след голмайсторите на отбора, повече от него е вкарал само Литери.
Смятам, че на свой терен Фрозиноне е длъжен да победи, залагам за домакините.


Успех на всички!!!
Играйте, но не губете!!!
Баланс: +675% - 6 прогнози, (4 правилни, 1 загубени, 1 отложена)Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС