Петев: Постоянно получавам удари, тежко е

00-00-0000 00:00 91 0

Треньорът на Динамо (Загреб) Ивайло Петев се оплака от удари под кръста от основния конкурент за титлата в Хърватия - Риека. Тимът на българския специалист заема второ позиция след края на мачовете за тази година, като изостава на 6 точки от бившия отбор на Георги Иванов-Гонзо.

"От този отбор никак не са честни. Постоянно се оплакват след всеки свой мач, постоянно плюят по Динамо. Аз още нямам загуба в първенството, ни никога не съм приемал едно равенство толкова тежко, колкото това с Риека преди няколко кръга", започна Петев пред хърватските медии.

"Те постоянно говорят срещу съдийството, постоянно са им виновни конкурентите. Винаги съм смятал, че когато губиш точки, трябва да виниш себе си. А те правят точно обратното, явно много ги е страх от нас, надушвам го.

Давам ви само един пример. Играхме със Славен (Белупо), не ни дадоха дузпа, но аз си замълчах и не казах нищо. След края на мача от Риека не спряха да ни обиждат и да твърдят лъжи за нас за този мач", сподели още бившият национален селекционер.

"Това са най-тежките ми месеци досега. Като идвах, не очаквах Динамо да изглежда по този начин, въпреки че донякъде бях наясно със ситуацията. И пак останах изненадан. Динамо е Байерн за Балканите и аз съм щастлив да работя тук. Готов съм да умра, за да станем шампиони", продължи Петев.

"Обещавам, че напролет ще изглеждаме съвсем различно. А и усещайки страха в главния ни конкурент, през май месец нещата ще стоят по обичайния си начин. А именно - Динамо ще е шампион", завърши наставникът на шампионите.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС