Новини

Кметът: Не е моя работа да давам акъл за стадион "Христо Ботев"

Ботев

от Дончо Донев 749 прегледа 0

Кметът: Не е моя работа да давам акъл за стадион "Христо Ботев"

Кметът на Пловдив Иван Тотев не вдъхна особено големи надежди за феновете на Ботев по болния им проблем за клубния стадион край Бирената.

Тотев заяви, че не му влиза в задълженията да дава акъл на ръководството на канарчетата и постоянно да очаква информация от тях. Нещо, което трябва сами да правят, тъй като също са страна в процеса. „Ако има някакъв проблем със строежа от страна на ръководството, е добре да го знаем предварително, за да може да вземем други решения.

Преди да говорим обаче с тях, не може да предприемаме никакви варианти, но все пак, ако има някакви възможности, с които да помогнем по някакъв начин, бихме ги обсъдили, но някой трябва да ни каже. Ситуацията е малко комплицирана, защото в момента взимам отношение в един частен проект. Давам акъл, а не ми е работа. Те търсят отговорност от мен, защото аз съм по-близко или кметът е бащицата.

Малко сме в този филм, ако трябва да сме честни. Всички искаме стадионът да стане. Но трябва да се подсещаме, да алармираме“, сподели градоначалникът пред Канал 3.

Коментари