Новини

Академик Бултекс 99: Спортът е част от културата, елате на мача!

Пловдив

от Юлиян Ангелов 355 прегледа 0

Академик Бултекс 99: Спортът е част от културата, елате на мача!

Ръководството на Академик Бултекс 99 призовава всички фенове и гости на града да дойдат на мача срещу Академик Сф в петък от 18.30 часа в зала Колодрума. Двубоят е от поредния кръг на Националната баскетболна лига, а пловдивският тим ще гони четвърта поредна победа след успехите срещу Ямбол за Купата на България, Блокотехна в Балканската лига и Рилски спортист в НБЛ.

Настроението в отбора е приповдигнато след страхотната победа, дошла след продължение в Самоков, която бе първа в родния шампионат за завърналия се старши треньор Асен Николов.

Смятаме, че спортът е част от културата и сме изцяло съпричастни на каузата Пловдив 2019 – Европейска столица на културата. Затова призоваваме феновете и гостите на града да посетят нашия мач с Академик Сф, който ще бъде интересен, призова клубният президент на Академик Бултекс 99 Васил Врачев.

Припомняме, че баскетболният двубой в Колодрума е ден преди очакваното с огромен интерес събитие – грандиозното откриване на Пловдив 2019 – Европейска столица на културата. То е в събота от 19 часа в центъра на града и се очаква да бъде посетено от поне 30 000 граждани и гости на града.

Коментари