Новини

Локо привлече вратар от школата на Ботев

Локо

от Дончо Донев 347 прегледа 0

Локо привлече вратар от школата на Ботев

Вратарят Стамен Бояджиев е второто ново попълнение на Локомотив през зимната пауза. Той бе привлечен без да кара пробен период също като крилото Момчил Цветанов. Срокът на контракта му е за период от три години.

Стамен Бояджиев е роден на 25 юни 1997г. в Пловдив и е възпитаник на школата на Ботев. Бил е за кратко и в италианския Венеция. Състезавал се е за отборите на Ботев, Свиленград, Несебър, Созопол. За последно е играл за Кариана (Ерден).

"Щастлив съм, че се осъществи този трансфер. Ще черпя опит от другите страхотни професионалисти, които са част от този отбор. Идвам тук, за да се трудя, усъвършенствам, наложа и да радвам тази великолепна публика. Надявам се да се отблагодаря по най-добрия начин на ръководството и треньорския щаб за гласуваното доверие.", заяви Стамен Бояджиев пред lokomotivpd.com.
С привличането на Бояджиев Локо ще разполага с петима вратари с професионални договори за пролетния полусезон. Другите четирима са Мартин Луков, Илко Пиргов, Марин Ромац и Павлив Ефтимов.

Коментари