Новини

Благо ще съди Дебелия: Нарани ме!

Ще подмина глупака с мълчание, отсече чичо Венци

Жълто

от Дончо Донев 8011 прегледа 0

Благо ще съди Дебелия: Нарани ме!

Сапунката около бившия национал Благой Георгиев придобива вече бразилски размери. В латино сагата вчера бе включен и президентът на Славия Венцеслав Стефанов. Благой обяви, че ще съди сикаджията. Босът на „белите“ е дал интервю, което е уронило престижа на бившия играч на клуба му. Благой Георгиев сподели в сутрешния блок на NOVA “Събуди се”, че се е почувствал наранен от казаното.

Участникът в последното издание на ВИП Брадър даде интервю заедно със своята годеница Златка Райкова. Плеймейтката от своя страна не спести критиките си към бившия си приятел – Георги Валентинов.

„Познавам Венци Стефанов от 15-20 години и винаги съм говорил с уважение за него. Аз съм това, което съм, благодарение на него. Но той не спря да говори. Дал съм на моята адвокатка интервюто, което и той даде, да знае. Да не се крие. Не мога да повярвам, че Венци, който е спечелил от мен сума ти пари, бях златната кокошка, а аз съм взимал в Славия 2,50 лева, както се казва. Не знам как с този малък талант аз играя професионален футбол, той ли беше човекът, който вкарваше головете, или ми даваше пасовете. Той като дава тези интервюта настройва всички фенове на Славия и хората срещу мен. Той като види микрофоните все едно вижда печено прасе, веднага върху тях, да се смеят хората. Нарани ме, защото съм го чувствал близък“, разкри Благой Георгиев.

Благо и Златка вече сгодени: Не обръщаме внимание на приказките

„Ще съдя всички, които се опитват да опетнят моето, а името на Златка. Има съд, който ще определи какво ще бъде наказанието им. Аз съм завел срещу всички сайтчета и вестничета, на които само датата им е вярна. Срещу някои хора, които са се опитали да опетнят името ми. Аз нямам време да се занимавам с тях. Адвокатката им е упълномощена“, допълни бившият национал.

„И двамата сме познати личности и знаем какво се говори за нас, а след като се събрахме се получи нещо като атомна бомба. Тази злоба и завист бутат България надолу. Ние не сме долюбвани, а как нямаше смъртни случаи, след като се събрахме, не знам“, сподели Благой Георгиев.

Венци Стефанов отговори на думите на Благой Георгиев, който бе гост в сутрешния блок на Нова телевизия. Бившият футболист се изказа по адрес на президента на Славия, който побърза да му отговори в типичен стил.

"Какво да му отговарям на Георгиев. Така ще падна на неговото ниво. Ще подмина глупака с мълчание. На глупака можеш да му дадеш пари, но не и акъл. Съотборниците му ще кажат какво представлява", заяви пред "Спортал" финансовият благодетел на "белите".

Двамата водят престрелка по медиите от известно време насам, която в интерес на истината започна от собственика на Славия.

Коментари