Новини

Стойчо поиска Неделев и Десподов в Казахстан

Ботев

от Дончо Донев 392 прегледа 0

Стойчо поиска Неделев и Десподов в Казахстан

Още една дестинация стана актуална за звездата на Ботев Тодор Неделев. Той и колегата си в националния отбор Кирил Десподов може да заиграят в един отбор. Но не в ЦСКА, каквито мераци имат "червените", а в първенството на Казахстан в един от тимовете, водени от български специалисти там.

Според едно от най-големите издания в страната Vesti.kz, местният Кайсар, който е воден от Стойчо Младенов, проявява огромен интерес към дуото и е готов да го привлече в редиците си още тази зима, за да се подсили подобаващо за новия сезон.

Тимът на родния специалист завърши в подножието на евротурнирите, но през следващата кампания ще се цели много по-високо, като за целта има драстично увеличение на бюджета и ще се търсят качествени футболисти. И дуетът Неделев-Десподов е приковал вниманието на казахите.

И все пак такава сделка изглежда доста трудно постижима, като се има предвид огромния интерес към двамата и от други страни. Десподов е спряган за преминаване в западноевропейски тим, докато за Неделев наскоро беше получена оферта в Ботев от Китай.

Коментари