Новини

Акрапович пак се изхлузи, оправда се със селекцията ВИДЕО

Локо

от Дончо Донев 673 прегледа 1

Акрапович пак се изхлузи, оправда се със селекцията ВИДЕО

Треньорът на Локо Бруно Акрапович не видя вина у себе си за поредния резил на отбора му. Той се оправда със селекцията за трагичното състояние на тима и черната серия от 5 (пет) поредни мача без победа. С нея той обясни и липсата на напредък след 13 месеца начело на черно-белите.

„Не вкарахме стопроцентов шанс преди гола, който инкасирахме от статично положение. Излезе всичко различно. Така е във футбола, не вкарваш и допускаш попадение. Продължаваме по същия начин. Имахме стопроцентови шансове, не ги вкарахме и не е за първи път. Трудно е след това да се вдигнат играчите, и да променим играта си. Променихме от 3-5-2. Първоначално изглеждаме добре. Създадохме положения, имахме атаки, допуснахме обаче гол и всичко се пречупи. Не, че не играхме както искаме. Казах на играчите ми, че трябва да внимаваме, те имат добри футболисти, като Тодор Неделев“, започна Акрапович пред DIEMA SPORT.

„Това го виждаме през целия сезон, единственото, което не можеш да научиш играчите е да вкарват такива ситуации в мачовете. Те вкарват тези положения ма тренировки, само че трябва да имаш самочувствието, за да го правиш и в мачовете. Иначе нищо лошо не мога да кажа за футболистите. Те дадоха всичко от себе си. Имахме положения. Мачът бе 50/50. Правиш две грешки и губиш три точки. Играч, който има класа има и самочувствие. Играчът, който се притеснява много му липсва класа. Имаме много млади, които трябва да се учат. След време ще дойде класата“.

„Исках да добием самочувствие с минаване на времето. Да играем добре в защита и след това да атакуваме. Изглеждахме добре, когато обаче нямаш ляв и десен бек, трябва да измислиш нещо различно, променихме се на 4-3-3, имахме положения след като изоставахме в резултата, но голът на Неделев наруши всичко и не можахме да се върнем“, добави специалистът.

„Не беше Аралица грешникът, той имаше функция да защитава първата греда. В атака…не мога да кажа нищо лошо. За никого не мога да кажа нищо лошо. Ние си имаме нашата система. Понякога липса и качество, и класа, а и късмет“, настоя треньорът.

„Притесняваме се всички от лошата серия. Никой не го вълнува как играеш, а дали печелиш точки. Всеки гледа таблото“.

„Всичко е възможно в тази работа. Аз давам всичко т себе си, други хора обаче решават дали е достатъчно и дали е успешно това, което правим. Аз не се притеснявам, притеснявам се само за отбора си за момчетата, защото за тях е тежко, че пред наша публика загубихме“, завърши старши треньорът.

Коментари