Новини

Наша съдийка помогна на ранено при катастрофа бебе

Футбол

от Юлиян Ангелов 1565 прегледа 4

Наша съдийка помогна на ранено при катастрофа бебе

Една от най-перспективните ни футболни съдийки Кристина Георгиева показа голям морал и сърце! Тя окажа жизнено важна първа помощ на бебе, пострадало при катастрофа на магистрала "Струма". Красивата пазарджиклийка, която вече е в ранглистата на професионалния футбол, не се поколеба да се отзове на изпаднали в беда хора. Георгиева, заедно с асистентките Анет Радулова и Джулиана Бутракова и ментора Илияна Богданова се връщали от съдийски семинар в Благоевград вчера следобяд.

На 70-ия километър на магистрала "Струма" в посока София, става ПТП, при което най-пострадало е бебе на 2 години. То е било с кръв по лицето и видима рана на главата. Паникьосаните родители, очаквано, не са били на себе си в този момент, когато Кристина спира управлявания от нея автомобил "Тойота", за да помогне. Благодарение на нейните усилия, кръвта е спряна и детето е стабилизирано в очакване на линейката от Дупница.

В крайна сметка медиците, пристигнали само 7 минути, след сигнала до телефон 112 са успели да транспортират навреме пострадалото бебе до болницата в Дупница и да спасят живота му. Но присъствали на инцидента са категорични, че самообладанието и смелостта на Кристина Георгиева са били от решаващо значение в първите минути след кошмрния инцидент.

Коментари