Новини

За Тоди, Танцуващият с вълци и Червените шапчици на Армията

Мнения

от Юлиян Ангелов 768 прегледа 0

За Тоди, Танцуващият с вълци и Червените шапчици на Армията

Юлиян Ангелов

Срещнал Кевин Костнър (Танцуващият с вълци) Червената шапчица и вълка, и като се почнали едни танци - та цяла седмица. С три думи: приказки под шипковия храст.

И така, поискали от ЦСКА-София Тодор Неделев и като се почнали едни танци из медиите, та чак до началото на трансферния прозорец през зимата. Надпреварват се столичните медии да пускат анонимни информации как Неделев не бил добър в защита, как не им харесал заради това или онова.

И накрая, ще се изтъпанчи и някой неназован експерт, който ще каже, че Тодор струва около 300 000 евро и в Ботев трябва да целуват ръка, и за тая "свръхвисока" цена.

Хей, хора, хайде спрете се, това е Тодор Неделев - най-добрият български футболист в първенството ни. Това не е някой, който на младини е ловил крокодили или е надбягвал лъва в саваната преди да получи трансфер в столичен гранд.

Какво му куца на Неделев е ясно, просто никой не открива топлата вода. Но и без това, което колеги се надпреварват да изтъкват, Тоди е най-добрият халф и не трябва да бъде обиждан с подобни писания. Уж Бурсаспор пратила човек. Гледал съм Бурса четири пъти тая година, и честно ви казвам: тоя отбор би могъл да спечели първо място на някой ударен Ленински съботник в Коми.

Хайде, да не обиждаме Неделев, той си знае - ако иска да играе голям футбол, има какво да направи (дано го прави). Ако ли не - остава си една от легендите на новия Ботев. Казвам нов, тъй като няма как да измести Зехтински, Симов, Гецата, Бакалов, Видолов и още много халфове от историята на Ботев, които бяха истински лидери и биткаджии на терена, а с топка в краката, просто ювелирни.