Новини

Ботев ще играе контрола с Шахтьор Донецк

Ботев

от Дончо Донев 292 прегледа 0

Ботев ще играе контрола с Шахтьор Донецк

Ботев уреди зимен лагер в Турция. От 24 януари до 4 февруари жълто-черните ще са на лагер в курорта Лара, който е в най-новата модерна част на Анталия и има основно 5-звездни хотели. Канарчетата са уредили и три сериозни контролни срещи - Слован Либерец, руския Криля Советов, а най-внушителният съперник е Шахтьор Донецк. Датите и часовете на мачовете ще се уточняват, съобщи Пловдивнюз.
Далеч по-делнични неща от проверки с източноевропейски грандове обаче вълнуват наставника на Ботев Николай Киров. След конфузната загуба от Етър Белия даде почивка на възпитаниците си. Той ги остави да релаксират в понеделник, а вчера канарчетата започнаха подготовката си за предстоящия шампионатен мач срещу Берое. Двубоят е от голяма важност, тъй като е срещу пряк конкурент за местата в първата шестица. Жълто-черните са на пета позиция, на четири точки зад заралии и всеки друг изход от срещата освен победа би означавал, че ще зимуват зад тях.

Първото занимание на Ботев бе вчера и в него участваха всички футболисти. До мача канарчетата ще имат по едно занимание следобед, а само в четвъртък то ще бъде сутринта.

Ботев ще играе контрола с Шахтьор Донецк

Коментари