Новини

Крушарски: Най-сладкият живот е в Локо

Локо

от Дончо Донев 581 прегледа 1

Крушарски: Най-сладкият живот е в Локо

Президентът на Локомотив Христо Крушарски от Аржентина обяви, че очаква победа в мача с ЦСКА. 61-годишният бизнесмен леко коригира целите пред отбора за този сезон. Преди началото му той каза, че иска класиране в Лига Европа. Сега той отложи с една година пробива в турнирите на Стария континент, като каза, че би бил доволен на място в шестицата.

"Очаквам ново завоевание, разбира се. Ще стане хубав мач. Победите досега не се дължат на шанс, а ние си играем нашата игра. Срещу големи, срещу малки - няма значение. Ние си имаме план, който си следваме, и постигаме резултати. Всичко върви, както сме го начертали. 6-ото място си го имаме, това ни е и целта. Аз искам да сме в челната шестица. Сега основното е да се укрепим в горната част на класирането. Втората осмица да си я гонят други отбори. На нас сега не ни е цел да се класираме за Лига Европа. През този сезон ще се нагласяме, а по-следващото лято - през 2020-а, вече искам да сме на международната сцена. От тази гледна точка искам да сме в шестицата, изобщо не мислим за долната половина на таблицата. Няма какво да се занимаваме там. Иначе за купата ще си играем както подобава. Ако я спечелим - Лига Европа е добре дошла. Но не ни е фиксидея.
Ние, пловдивските отбори, сме се разбрали да не си сменяме треньорите като носни кърпички, виждате, че и в Ботев си държат здраво на Киров. Аз се радвам, че Акрапович се задържа. Не виждам смисъл от постоянни смени. Човекът си върши добре работата, а и трябва да има последователност.

Аз вече съм четири години тук. От 90-те помните ли някой друг да се е задържал по-дълго време?! В момента е най-сладкият живот в Локо. Наистина е по-спокойно. Подредихме си къщичката, а и в школата започна да се работи както аз искам. Чаках ги да се организират, чаках и накрая аз им наредих как да действат. И ще започнем да раждаме свои кадри, макар че това, разбира се, няма да се случи още утре. Що се отнася до клуба - не само че се задържах, но скоро ще започна да печеля и пари от това! Аз си го развивам като фирма. Първо трябва да инвестираш, да поставиш стабилните основи, а след това да чакаш плодовете", каза още Крушарски.

Коментари