Новини

Акрапович: Не съм дърпал отбора в защита ВИДЕО

Пловдив

от Дончо Донев 643 прегледа 0

Акрапович: Не съм дърпал отбора в защита ВИДЕО

Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович не изглеждаше смутен въпреки поредната слаба продукция на отбора и срамния факт, че в края мача възпитаниците му трябваше да се дръпнат в защита, за да пазят крехката преднина срещу "асове" като Кутев, Гьонов, Садула и ко. "По-голямата част от времето ние владеехме двубоя. Играхме добре, имахме положения. Първото полувреме завърши при заслужено 2:0. През втората част, стара болест ни налегна и стигнахме до 2:1. Пак имахме положения след гола на Бистрица. Трябва да работим над това да вкарваме повече попадения.

Имам 20 играчи, всички тренират и пускам футболисти, които са във форма. Не ме интересува дали играч вкарва толкова голове, за мен е важно да се раздава на максимум. За Умарбаев, то Янко Ангелов играе много добре, а Митко Илиев също се раздава на максимум. Митко Илиев прави страхотни неща. Умарбаев трябва да се бори за място в отбора и да направи всичко възможно да се завърне.

За мен е важно когато имаме шанс да вкарваме. Интересуват ме пасовете преди гола. Имам още играчи, които са резерви и ще им давам шанс, ако се налага.

Ожболт още не е готов, има какво да учи. Харесва ми и за мен е пълен професионалист. На 5-6 шанса ще вкара четири гола. Ще става все по-добър.

В началото когато дойдох тук беше много трудно. Трябваше да гоня играчи. За мен е най-важно Локомотив да бъде по-добър от това, което е бил преди мен. Харесва ми много тук и съм доволен. Надявам се в бъдеще нещата да продължат да са така“, заяви босненският специалист.