Новини

Червените ликуват! Гриша Ганчев плати емблемата на ЦСКА

БГ Футбол

от Дончо Донев 885 прегледа 0

Червените ликуват! Гриша Ганчев плати емблемата на ЦСКА

Червената общност има повод за голяма радост. Ръководството на ЦСКА обяви края на драмата с емблемата на клуба. "Емблемата е наша! Ние сме ЦСКА!", гласи изявлението на ръководството на "армейците": Собственикът на клуба Гриша Ганчев е платил 8 милиона лева за скъпоценния герб, който са носили на гърдите си отборите в 80-годишната история на клуба.
С това на практика се слага край на сагата кой от двата тима с червени фланелки е автентичният приемник на ликвидирания преди 3 години заради фалит клуб. Отсега нататък отборът на Гриша Ганчев ще има правото да носи емблемата с петолъчката.

"ЦСКА е велик клуб и ще остане такъв за поколения напред. Клуб, който се бори честно на зеления терен и отстоява своето достойнство. В последните години получихме много некоректни удари отвсякъде. Сега отново сме свидетели как законите на страната се погазват. Свидетели сме как незаконно един недвижим имот е вкаран без никакво правно основание в активите на фалиралото дружество. Свидетели сме на явна измама от страна на синдик Дора Милева и съпричастно нежелание и пасивност на съдия Мария Райкинска да реагира адекватно и коригира тази несправедливост.

Въпреки всички тези обстоятелства ние заявяваме официално:

ЦСКА върна своята емблема! Сумата е платена, поетият ангажимент е изпълнен, дадената дума е спазена!

ЦСКА е над всичко, нека заедно го върнем там, където заслужава!", гласи официалното съобщение на ЦСКА.