Новини

Националите делят 450 000 евро за първо място

Футбол

от Дончо Донев 705 прегледа 0

Националите делят 450 000 евро за първо място

Националният отбор на България ще раздели обща премия от 450 хиляди евро при класиране на първо място в нашата група, разкрива bgdnes. УЕФА ще преведе на БФС 1 500 000 евро, а от тях горепосочената сума ще бъде за бонус на тима. Днес селекционерът Петър Хубчев събра на лагер преди двубоите с Кипър и Норвегия от турнира Лига на нациите избраниците си.

България среща Кипър в събота от 21:45 на стадион "Васил Левски", а 3 дни по-късно гостува на норвежците на стадион "Улевал".

Днес от БФС ще предоставят информация за предстоящите активности и пресконференции с участието на футболистите и треньорския щаб по време на лагера.

Билетите за второто домакинство на българския национален отбор - срещу Кипър в събота, 13 октомври, от 21:45 часа, са в официална продажба на касите на Националния стадион "Васил Левски".

Цените са, както следва: Сектор А - 30 лв., Сектор В - 20 лв., Сектори Б и Г - 10 лв., ВИП 1 категория - 200 лв., ВИП 2 категория - 100 лв.

БФС и официалният партньор на съюза Vivacom също така продължават инициативата "Семеен сектор", която дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени - възрастният купува билет на реалната му цена за сектор А (30 лв. фиксирано) и има право да заведе до три малолетни лица срещу допълнителни 2 лева на пропуск.

Коментари