Новини

Море от любов за Илиана Раева в Спартак Пловдив ВИДЕО

Таланти

от Юлиян Ангелов 491 прегледа 0

Море от любов за Илиана Раева в Спартак Пловдив ВИДЕО

Президентът на БФХГ Илиана Раева беше посрещната с много любов, цветя и усмивки в новата зала на клуб "Спартак" в Пловдив. Президентът на клуба Мария Илиева покани Раева в залата, за да и благодари за килима, който получи клуба.

Всяко дете беше направило саморъчно картичка и я поднесе заедно с цвете на “златното ни момиче”. Залата на КХГ "Спартак" е дадена под наем на клуба от заместник -кмета на Пловдив, а цялостния ремонт е направен с лични средства от президента на клуба Мария Илиева и нейният съпруг.

Родители с букети и кошници цветя я очакваха още на улицата. Мария Илиева благодари на президента на БФХГ за помощта през цялото време, докато получат за ремонт базата, както и за съдействието пред общината в Пловдив. Раева благодари на всички и им пожела успех, поздрави ги за направено oт в залата и каза, че е много развълнувана и трогната от посрещането и че е много щастлива, че има толкова любов към художествената гимнастика в Пловдив и тази любов личи по лицата на децата, техните родители, треньорите и ръководителите на клуба и по преобразяването на залата на клуб "Спартак" Пловдив в една изключително красива и функционална зала.

Илиана Раева е в Пловдив два дни по лична покана на Анастасия Генова, председател на клуб "Тракия Елит"Пловдив . Съпругата на Наско Сираков откри международния турнир "Тракия Елит".

Коментари