Новини

Крушарски: Исканите 20 бона са конфликт на интереси

Локо

от Дончо Донев 1240 прегледа 0

Крушарски: Исканите 20 бона са конфликт на интереси

Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира концесията на терена в ЖР „Тракия“ и тази на стадион „Локомотив“, и дали е имало развитие по темата, след като изригна, че от Общината бавят търга. Според бизнесмена исканите от градската управа от него 20 хиляди лева са конфликт на интереси„Всички документи са вкарани в общината. Чакам до седмица-две да излезе решение, с което да възложат на фирма да направи документацията. Това с 20-те хиляди лева е конфликт на интереси. Няма как да стане. Те си правят концесията, а аз съм длъжен да си плащам после. В общината са намерили решение и предполагам, че до няколко дни фирмата ще започне да действа. Проектите са в общината, те са направени отдавна. Единият отлежава две години, а другият една. Сега идва зима и нищо не може да се прави. Строежи може, но на мен игрищата в „Тракия“ са ми важни, за да има децата къде да тренират. Стадионът толкова не ми е важен“, категоричен бе Крушарски.
Шефът на Локо засегна и утрешния мач с Берое, който има пряко отношение към четвъртото място в класирането: „Всеки мач не може да бием, трябва малко и да починем. Но Берое не е по-стабилен от нас. Като гледате статистиката, ние май сме по-стабилни. Ние си бием който си искаме. Така че за събота поставям за цел победа“.

В същото време стана ясно, че спортно-техническото ръководство на Локомотив Пловдив все още чака документите на австрийския вратар Марин Ромац, за да го картотекира за визитата на заралии. „Надяваме се в петък да стане, тъй като разполагаме само с Луков. Чакаме“, лаконичен бе старши треньорът Бруно Акрапович. През седмицата стражът е подписал своя договор с Локо. За последно Ромац е бил част от хърватския РНК Сплит, а преди това е пазил за австрийския нискоразреден Блейбург. В последния мач с Етър на резервната скамейка бе юношата Йордан Йотов. Както е известно, Илко Пиргов е аут до края на месеца.

Коментари