Новини

Крушарски: Явно съм неудобен за общината ВИДЕО

Локо

от Дончо Донев 1348 прегледа 0

Крушарски: Явно съм неудобен за общината ВИДЕО

Президентът на Локомотив Христо Крушарски изрази загриженост за забавяне на процедурата по концесионирането на стадиона в Лаута и терените в ЖР Тракия, на които възнамерява да направи тренировъчна база. “Има и такива мачове, чакаме следващия. В съблекалнята казах на момчетата, че следващите са Берое. Общината е насреща за моя болен въпрос. Много време си говорим и нищо не се случва. Проектите ги направихме и ги дадохме. Говорим си за срокове, но те се удължават. Ние ли не сме наясно или те не знам. Аз ли не съм симпатичен или друго?
Искам да сключим договор и да направя всичко с мои пари. Не мога да разбера какво става. И тази година си отива, ние още нямаме база. Ще дойде и другата година и пак нищо няма да стане. Ще започна да правя четвърти терен, след като тук нищо не се случва.

Мисля, че всичко каквото е трябвало сме предали. Какво ще става в бъдеще не знам. Сигурно ще дойде човек, който да ми помага. Каквото и да ми предложат от Общината ще го направя. Явно е, че аз съм неудобният човек и на феновете и на Общината. Явно някъде има нещо, това не е случайно“, сподели Крушарски.