Новини

Далавера? Нагласено ли е кой ще е шампион и кой ще вземе Купата?

Мнения

от Юлиян Ангелов 907 прегледа 0

Далавера? Нагласено ли е кой ще е шампион и кой ще вземе Купата?

Царе сме. Типично по български. Царе, но на слуховете, интрижките и шушуканията. Едно такова шушукане кънти и ти продънва ушите още от миналия сезон. Ама тогава видяхте какво се случи - Славия изненада всички и грабна Купата...

Сега пак забуча. Още по-силно и зловещо. Първенството било уредено. Било ясно кой ще е шампион и кой ще вземе Купата. Титлата пак за едните, държавния трофей за другите, които бленуват успех от близо 10 години. А третите, понеже „отгоре” ги пуснали в Европа, ще се задоволят отново на малко по-долното стъпало.

Смях! Пълен и то! Абе, хора, спрете да си чоплите мозъците и да раждате глупости. Далавера няма. Между никого. Даже напротив – за първи път от години се очертава сезонът да се повече от интересен и напрегнат. Което, бъдете сигурни, ще вдигне качеството и рейтинга му.

Добре де, тези, дето ги раждат простотиите, не виждат ли какви ги върши Лудогорец. Ако там се печелеха трофеи по втория начин, отборът щеше да е като брашнян чувал в Европа. Но е точно обратното – „зелените” показват завиден напредък в Стария континент, след като за трети път влязоха в груповата фаза на Лига Европа, а преди това цели два пъти бяха и в Шампионската лига. И то не като статисти.

Тъй че, уважаеми „доброжелатели” на футбола, нека оставите на спокойствие родните клубове и БФС. Спрете с шушуканията. Че от много шушуканията не виждате положителното – Лудогорец навлиза в познатата си мощна форма, Левски се събужда и лети, а ЦСКА с новия си треньор и летни попълнения е на път да се превърне в класен състав. Та като стана реч за „червените” – та тяхното участие в Европа след дълга пауза заслужава овации. Все пак вижте от кого отпаднаха - ФК Копенхаген отстрани италианския Аталанта и е в групите на втория по сила европейски клубен турнир./ЯВОР ЯСЕНОВ, Blitz.bg

Коментари