Новини

Бризола си намери нов отбор, Вутов се върна в Ботев

Наши по света

от Юлиян Ангелов 1437 прегледа 0

Бризола си намери нов отбор, Вутов се върна в Ботев

Човекът с много скъпа заплата в Ботев - Фелипе Бризола си намери нов отбор. Бразилецът, който напусна наскоро жълто-черните, подписа договор с латвийския ФК Рига. Този отбор игра преди три седмици с ЦСКА- София, ако не сте забравили.

Ето какво написа Бризола в социалните мрежи преди малко: "Сега вече е официално! От сега нататък защитавам цветовете на Рига фк, от Латвия! Нека бог да ме благослови в това ново предизвикателство, и какви велики победи могат да бъдат постигнати тук!"

Междувременно стана ясно, че Ботев е привлякъл Антонио Вутов. Първоначално се смяташе, че Антонио ще бъде нает, но жълто-черните го купуват от Удинезе. Вутов е отказал оферта на Берое.

Радвам се, че пак ще играя в Ботев с Тодор Неделев и другите момчета, каза последното попълнение на Ботев Антонио Вутов. Футболистът на Удинезе предпочете да продължи кариерата си в Ботев, но интерес към него имаше и от Берое. Ето и причината, поради която Вутов предпочете Пловдив: "С повечето от тях се познавам от предишния ми престой. Тук се чувствам добре, в Пловдив се роди детето ми“.

Очаква се Вутов да се включи в подготовката на Ботев от утре.