Новини

На живо: Единадесето дете излезе от пещерата ВИДЕО

Футбол

от Юлиян Ангелов 816 прегледа 0

На живо: Единадесето дете излезе от пещерата ВИДЕО

Панчо Благоев, човек на "Марица" в Тайланд

17.08 - 11 ДЕЦА СА ИЗВЕДЕНИ до този момент от пещерата Tham Luang. В кухината където отборът от млади футболисти беше заклещен преди 17 дни остават още едно момче, 25- годишният треньор, лекарят и тримата морски тюлени, които стояха неотлъчно до тях от деня в който децата бяха открити. На видеотото най-отдолу виждате како хеликоптерът с последното засега изведено от пещерата момче се отправя към болницата в Чанг Рай. Полетът дотам е около десетина минути. Оттам с линейки детето ще бъде превозено до лечебницата, където на 8-я етаж е отделението к дето са настанени неговите съотборници.

16.33 ч. - ОЩЕ ЕДНО ДЕТЕ НАПУСНА ПЕЩЕРАТА! С това броят на спасените момчета засега е 10. В момента тече операцията по извеждането на последните трима от футболния отбор, блокиран от 17 дни в лабиринтите на Tham Luang. Екип от 19 водолази влезе рано тази сутрин в пещерата за изведе последните 4-ма млади футболисти, техния треньор, лекар и 3-ма флотски пехотинци, които останаха с тях до последно.

16.12 - ДЕВЕТО ДЕТЕ Е ЕВАКУИРАНО ОТ ПЕЩЕРАТА, Девето дете е евакуирано от пещерата, стана ясно току що! Според източници близки до организацията на спасителната акция момчето е напуснало пещерата в 16.12 часа и в момента преминава преглед в медицинския пункт на изхода.Засега името и здравословното му състояние са неизвестни.

На видеото по-долу виждате как малките футболисти преминават подводните участъци в пещерата, подпомагани от опитни водолази. Пътят до изхода отнема приблизително 5 часа, повече от половината от дистанцията - около 3 часа се преодолява с плуване.

Коментари