Новини

Страшна вест! Почина голям приятел на Стоичков

Футбол

от Юлиян Ангелов 2333 прегледа 1

Страшна вест! Почина голям приятел на Стоичков

Цанко Стоичков прие много тежко загубата на бившия футболист Красимир Стоянов - Чико, който внезапно си отиде от този свят. 47-годишният бивш играч на Септември (София) и Беласица (Петрич) бе сред най-близките на брата на Христо Стоичков. Стоянов е юноша на ЦСКА, като от неговия набор са още Христо Марашлиев, Антон Димитров – Пирожката, вратарят Йордан Йорданов – Жан и други.

"Загубих един от най-близките ми кръвни братя! Ужасно много ме боли... Много жалко, от сутринта не спирам да плача за братчето ми", сподели пред БЛИЦ СПОРТ просълзеният Цанко Стоичков.

"Разговарях с дъщерята на Краси, горкичката. Онзи ден е паднал у тях, получил е инфаркт. Нямаше здравословни проблеми..", добави братът на Камата.

"Постоянно се чувахме по телефона. В някои дни дори по два-три пъти. За последно, като говорихме, се разбирахме да се видим в София, а тя каква стана... Загубих човек, който обичам с цялото си сърце и душа! Краси беше много ценен човек за мен, истински брат! Загубих част от сърцето си", сподели още тъгуващият Цанко Стоичков.

Коментари