Ботев е във Велинград, вижте кой остана в Пловдив

13-06-2018 18:03 952 0

Лазар Марин е големият отсъстващ от групата на Ботев за лагера в във Велинград. С тима за градчето под връх Сютка не замина 23-годишният ляв бек. Причината е, че от от ръководството не са се съгласили да му плащат по 6000 лева заплата. Точно толкова му предлагат от Арда, където вече привлякоха капитанът на Локо Весо Марчев. По всяка вероятност към Кърджали ще потегли и кадърът на Митко Джоров.

С група от 23 футболисти отборът на Ботев замина на 10-дневния лагер. В курортния град жълто-черните ще проведат първия етап от лятната си подготовка, който ще продължи до 23 юни. В този период играчите ще наблегнат върху физическата подготовка, а първата контролна среща е предвидена за последния ден от лагера.

С няколко дни закъснение към тима ще се присъединят Стивън Петков и Станислав Шопов. Заедно с последния в групата на Ботев за лагера във Велинград попадат четирима юноши до 17-годишна възраст, които ще се подготвят с представителния отбор.

Ето и групата от 23-ма състезатели, които започнаха лагера на "жълто-черните":

Иван Чворович, Даниел Кайзер, Мартин Димитров, Йордан Минев, Филип Филипов, Костадин Ничев, Радослав Терзиев, Димитър Пиргов, Кристиан Димитров, Атанас Ташолов, Серкан Юсеин, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Радослав Апостолов, Васил Шопов, Фелипе Бризола, Густаво Афонсо, Диого Кампос, Дуде Ндонгала, Милко Георгиев, Кристиан Добрев, Атанас Янков, Благовест ДанчевСедмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС