Палийски: В сряда трябва да подпишем споразумението

13-06-2018 11:46 12811 0

Уговорили сме се да се срещнем в сряда с шефовете на Ботев, обяви кметът Иван Тотев малко преди днешната пресконференция в Общината. Късно снощи за последно говорихме с г-н Палийски по тази тема. В понеделник ще се чуем, за да уточним час, в който в сряда да дойдат в общината. Тогава ще искам да науча какви са намеренията на клуба и едва след това ще подпиша допълнителното споразумение, допълни Тотев. 

Ето какво каза Ангел Палийски пред репортер на PlovdivDerby.com за предстоящата среща. 

- Г-н Палийски, преди минути Иван Тотев потвърди, че идната сряда ще има среща с вас във връзка с подписването на допълнителното споразумение към концесионния договор на стадион "Христо Ботев"…

- Да, така е. Мога да потвърдя, че в сряда, най-вероятно преди обед, ще се срещнем с кмета Иван Тотев и се надявам в него ден да подпишем допълнителното споразумение. 

- А какво става с акциите на Ботев и очаквания нов собственик в лицето на г-н Самуилов?

- Мога да разкрия, че веднага след подписването аз лично ще внеса писмо до председателя на Сдружението Апостол Апостолов от името на г-н Самуилов със заявено намерение за придобиване на контролния пакет акции на Ботев Пловдив. 

- Това означава ли, че сте по-близо до рестарт на строителството на стадион "Христо Ботев"?

- Мога да кажа, че съм все по-оптимист, че проектът Ботев Пловдив и Колежа като част от него ще бъде изпълнен.Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС