Новини

Ботев започна с 23 играчи и без Ндонгала

Ботев

от Дончо Донев 13404 прегледа 0

Ботев стартира подготовка за новия сезон с 23-ма играчи, но от групата отсъстваха възстановяващият се от контузия Стивън Петков, получилят по-дълга почивка младоженик Даниел Кайзер и решилият да си почива повече Дуде Ндонгала. Двама нови играчи участваха в първото занимание - Васил Шопов идващ от Дунав и Костадин Ничев привлечен от Пирин.

От играчите, които бяха под наем в други клубове във Втора лига се завърнаха: Атанас Ташолов, който беше в Марица и Кристиан Димитров, който беше в Монтана, Радослав Апостолов, който беше преотстъпен в Несебър.

Голмайсторът на тима през миналия Стивън Петков беше на базата, но не започна тренировки, защото все още се възстановява от контузия.

Вратари: Иван Чворович, Мартин Димитров, Стелиан Ангелов

Защитници: Атанас Янков, Атанас Ташолов (завръща след наем от Марица), Лазар Марин, Радослав Терзиев, Филип Филипов, Йордан Минев, Димитър Пиргов, Кристиан Димитров (завръща след наем от Монтана), Костадин Ничев (нов от Пирин)

Халфове: Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Милко Георгиев, Радослав Апостолов (завръща след наем от Несебър), Серкан Юсеин, Фелипе Бризола, Кристиан Добрев, Васил Шопов (нов от Дунав), Здравко Жилов

Нападатели: Густаво Афонсо, Диого Кампос

Отсъстващи заради различни причини: Даниел Кайзер, Станислав Шопов, Стивън Петков, Дуде Ндонгала, Иван Василев

Коментари