ЧРД на Димитър Христолов и Емил Наков!

08-06-2018 20:01 1818 0

Две от знаковите фигури във футболната история на Пловдив през първото десетилетие на ХХІ век празнуват днес рождени дни. Експрезидентът на Ботев Димитър Христолов обграден от най-близките си хора посрещна достолепните 68 години "Да сме живи и здрави! Само за български футбол не искам да мисля. В този ден не искам да си спомням за това. Трудно, да не кажа невъзможно някой вече ще ме закара на български стадион. Въпреки всичко, злоба не тая към никой. Здраве и късмет на всички", заяви Христолов, чиито двама сина са в школата на Локо.
56 лазарника чукна днес и шампионският директор на Локомотив. Емил Огнянов Наков от село Добри дол, Кюстендилско посрещаше цял ден приятели в Кюстендил. "Поздрави на Локомотив и великите му фенове. Времето, прекарано на Лаута беше най-хубаво в моя живот. Всеки, който се докосне до черно-бялата магия, завинаги остава в неин плен. Никога не съм спирал да се интересувам от Локо. И сега съм с черно-бяла фланелка. Специални поздрави на Христо Бонев. Моите комплименти обаче са за Христо Колев, когото за съжаление не познавам. Негова е заслугата Локо да не се разпадне тази пролет. Поздрави на всички! Само Локо", емоционално обяви Наков, останал в историята и с крилата си фраза: "Аз съм само един обикновен и скромен супершампион с великия Локомотив".
Екип Спорт на Марица честити рождените дни на Димитър Христолов и Емил Наков като им пожелава здраве и семейно щастие.Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС