Новини

Стивън Петков разкри с кой отбор ще започне подготовка

Ботев

от Юлиян Ангелов 13614 прегледа 0

Стивън Петков разкри с кой отбор ще започне подготовка

Нападателят на Ботев (Пловдив) Стивън Петков ще започне подготовка с "канарчетата" за новия сезон, а след това ще мисли за трансфер в друг отбор. Това разкри той в студиото на "Тази сутрин" по bTV.

Въпреки че рядко намираше място в титулярния състав през изминалия сезон, той успя да отбележи 19 гола на противниците на пловдивчани и да се класира на четвърто място при голмайсторите.

"Това е съвкупност от няколко неща. Един от "виновниците" за това е Иван Гарабитов, а другото е, че полагам много труд и лишения, което е съвсем нормално за всеки един спортист. Изписаха се доста неща за трансфер в медиите за интереси в други клубове. В момента съм в почивка, възстановявам се от контузия. Тези неща са в малко по-заден план. В момента имаме работа, която трябва да свършим, да възстановим крака, който оперирах преди няколко седмици. След това започвам подготовка с Ботев и ще видим какво ще е бъдещето ми", каза Петков.

Той се възстановява бързо след счупване на глезена. Това е втора такава травма в кариерата му. Този път той разчита за възстановяването си на лечителя Иван Гарабитов.

Той използва комплекс от упражнения, които подпомагат оздравяването. "На един човек, който му трябва възстановяване от 3 до 6 месеца, по тази методика се възстановява от 10 до 15 дни", каза Гарабитов./blitz.bg

Коментари