Белия: Още боли за пропуснатия финал ВИДЕО

11-05-2018 23:04 293 0

Треньорът на Ботев Николай Киров коментира представянето на неговия тим в мача с Берое (2:1). Той смята, че се е получил добър и открит мач между два отбора, които обичат да играят атакуващо. Освен това той даде оценка и на целия сезон за “Канарчетата”, като го оцени като добър, но има съжаление, че тимът не успя да стигне до финал за Купата на България.

“За нас бе важно да спечелм след загубата от Левски миналата седмица, когато паднахме в края. Явно във футбола има равновесие и днес спечелихме в последните минути. Мисля, че се получи равностоен сблъсък. Опитахме де да играем футбл, топката да върви по земя. Имахме положения и Жоао ги реализира. По принцип нашият отбор често бележи, но и често допуска голове. Ние с Томаш говорихме дълго преди мача и смятаме, че и двата тима играем открит футбол и всеки иска да бележи”, заяви Киров.

“Ако съжаляваме за нещо през сезона, то е за един неизигран финал. Трябваше да доставим това удоволствие на нашата публика да изгледа още един финал. Не, че той ни гарантираше нещо. Смятам, че сезонът бе по-добър от миналата година, което показва, че си вършим добре работата, но остава разочарованието от неизиграния финал. Имахме възможността през миналата година да усетим какво е да играеш в Лига Европа и е жалко, че сега няма да бъдем там. Пожелавам успех на всички, които ще участват, за да вдигнат коефициента на България”, допълни Белия.

“Гледаме доста състезатели. Хубаво е, че нещата около клуба придобиват яснота. Дано скоро знаем какъв ще е бюджетът, за да направим селекция. Много важно бе решението за Колежа, за да може новите собственици да имат нужното време и дай Боже да се построи това съоръжение. Оптимист съм и се надявам нещата да се случат. Знам, че стадионът ще е пълен, усещането там е невероятно. Дано скоро отново го видим пълен”, сподели още наставникът.

“Не съм водил разговори с Неделев за Лудогорец. Той е най-добрият българин в първенството и е нормално да има интерес. Желанието ми е да задържим основното ядро от играчи. Това винаги е била моята цел. Миналия сезон го направихме, дано и сега успеем също”, завърши Киров.Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС