Новини

Фенклубът на Локо с остра позиция

Локо

от Дончо Донев 17314 прегледа 0

Фенклубът на Локо с остра позиция

Феновете на Локомотив излязоха с остра позиция за инцидента снощи, при който привърженици на черно-белите бяха нападнати от засада, а един от тях е в тежко състояние в болницата. До този момент полицията не е задържала нито един от лумпените, атакували с железни пръти и боксове пострадалине.
Публикуваме позицията без редакторска намеса:
"Фенклуб Локомотив изразява възмущението си от снощната криминална проява на група дрогирани и в очевадно нетрезво състояние криминални субекти, привърженици на жалко подобие на клуб от покрайнините на град Пловдив.

След предварителна подготовка и причакване в късните часове на вечерта група жълто-кафяви наркомани атакува с железни тръби малка група привърженици, които се прибират след мача в София. В резултат на тези предумишлени действия един човек, съпруг и баща, е с опасност за живота, а други двама са ранени.

Присъщо на страхливата душа на подлеца е да напада от засада, под прикритието на нощта и с нереципрочно въоръжение. За нас не е изненада, че тези престъпници са извършили опит за предумишлено убийство по този начин.

Надяваме се, че органите на МВР ще направят необходимото, за да могат извършителите на това криминално деяние да бъдат наказани и понесат силата на закона".

Коментари