Новини

Фишек или провокация: Белия вариант за Лудогорец?

Футбол

от Дончо Донев 17893 прегледа 0

Фишек или провокация: Белия вариант за Лудогорец?

Интересна новина преди домакинския мач на Ботев срещу Лудогорец в неделя публикуваха колегите от 24 часа. Дали това е кьорфишек или провокация от Делиормана към жълто-черните преди изклчително важния двубой в понеделник, читателите сами ще преценят. Според колегите началниците на успешния проект в Разград са хвърлили око на старши треньора на канарчетата Николай Киров в случай, че бъде уволнен настоящият наставник Димитър Димитров (Херо).
"След общо шестима играчи, преминали в Разград от жълто-черните за последните 7 години, сега май идва ред и на треньорът Николай Киров.Той е първа опция на Лудогорец за наследник на Димитър Димитров - Херо. Бургаският спец със сигурност ще бъде освободен, ако загуби борбата за шампионската титла през настоящия сезон. В Разград стигнали до вариант №1 с Киров, тъй като били впечатлени от работата му в Ботев", твърди "24 часа". Договорът на Белия с Ботев е до лятото на 2020 година.
Само преди няколко дни Лудогорец закупи от Ботев национала Цветомир Панов. Преди това в същата посока от Пловдив към Разград поеха Йордан Минев, Абел Анисе, Юнес Хамза, Цветелин Чунчуков и Жоао Пауло.