Радост в Кършияка: Марица влиза в Б група

31-05-2017 17:36 2647 0

Люпилнята за таланти Марица се завръща в професионалния футбол. Жълто-сините почти сигурно ще бъдат член на Втора лига през новия сезон, научи Marica.bg. Кършиякалии завършиха на второ място в Югоизточната „В” група, но изкачването им в горната дивизия е на път да се осъществи.
По наша информация от клуба в момента правят всичко възможно да си осигурят необходимия бюджет. Според нашите данни засега в Марица разполагат с 300 000 лв., но има реални шансове да успеят да удвоят средствата. Шефът на клуба Христо Николов днес е обиколил няколко фирми в Пловдив, като е ходил и до Общината. Утре той ще има решаващи срещи и в София във връзка с влизането на Марица във Втора лига, разбра още Marica.bg.
Наши източници разкриха още, че родният клуб на Христо Стоичков е много близо до това да играе ролята на сателит на Ботев Пд през следващия сезон. Идеята е канарчетата пратят наколко свои, предимно по-млади футболисти, които да помагат на жълто-сините и същевременно да се обиграват. В това ще се изразява тясното сътрудничество между двата пловдивски клуба.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС