Камбуров си тръгна, пари на "Лаута"

Плащането до края на седмицата ще приключи
17-07-2017 15:42 1716 0

"Локомотив Пловдив е публиката, Христо Бонев, Христо Колев, Аян Садъков и Мартин Камбуров. Последният това съм аз и с мен не може да се разговаря така", каза просълзен капитанът на Локомотив при излизането си от стадиона.

С болка в гласа Мартин призна, че с Христо Крушарски няма какво вече да си кажат. Камбуров разкри, че преди няколко месеца той е дал пари за заплати и не съжалява за това. Но не може да преглътне обидата.

Ето какво се случи хронологично на "Лаута" в този следобед:

По две заплати в мъжкия отбор на Локомотив Пловдив и по една в школата! Това са парите, които Христо Крушарски раздаде в черно-белия клуб.

Първата среща на Христо Крушарски бе с треньорите от школата. Обсъждаха се какви постъпки трябва да се направят за нормалното функциониране на академията. Крушарски е заявил, че ще изчисти и по още една заплата в школата до сряда.

Междувременно стана ясно, че защитникът Димитър Везалов е с разтежение и ще пропусне мача с Левски. Той се появи на "Лаута" с шина на левия крак. Поне две седмици почивка били предписанията на лекарите.

Преди срещата на футболистите с Крушарски на стадина се появи и десният бек Георги Пашов. Той не успя да си намери отбор в чужбина и най-вероятно ще играе с черно-бялото райе този сезон.

Преди минути футболистите на Локо започнаха един по един да минават през касата. Веселин Марчев, един от първите влезли, изхвърча скоростно от стаята, влезе в колата си, постоя няколко минути, поговори по телефона, и след това се върна отново в касата.

До към 16.40 присъстващите не видяха капитана на отбора Мартин Камбуров да пристига. Наш репортер се свърза с капитана на Локо, който заяви, че в този момент пътува към стадиона. "Казал съм за какво става въпрос, ще видим какво ще стане",  коментира Мартин. Малко по-късно нападателят се появи на стадиона и на влизане в съблекарлнята каза камо пред журналисти: "Ей, толкова хора и на мач не съм виждал!“

Христо Крушарски извика цялото треньорска ръководство на специален разговор.

Да минат и да се подпишат под ведомостите пристигнаха на стадиона и напусналите школата преди месец  Васил Камбуров и Петър ПашевСедмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС