Меси призна: Понякога е по-добре да не играя

07-12-2017 10:38 320 0

Супер звездата на Барселона Лионел Меси призна, че понякога е по-добре да остане резерва в дадени мачове, защото много мачове през годините са започнали да дават отражение върху тялото му. 30-годишният футболист вече на няколко пъти се появява в игра за Барса като резерва през този сезон, което само до преди 1-2 години беше немислимо.

„Научих, че сезонът е дълъг, че понякога е по-трудно, защото годините летят и сега тялото ми плаща цената за многото изиграни мачове. Осъзнах, че понякога е най-добре да не играя”, заяви аржентинецът, който гледа с надежда към Световното в Русия.

„Минахме през тежък период. Но е вярно, че трябва да се подобрим, ако искаме да станем световни шампиони. В момента не сме далеч от целта си, но има отбори, които са по-добри от нас като Бразилия, Германия, Франция и Испания. Критиките прехвърлиха нормалните и футболните граници. Има горчивина, защото знаем какво ни чака, ако не се представим добре. Хората искат резултати и ако не ги получат искат нови лица”, заяви Меси.


Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС