Локо чака Алвеша на Боровец днес

Мраз и дъжд остави черно-белите в Самоков, Говедарци още чака сефте
19-06-2017 17:54 738 0

Разкараният от Левски защитник Сашо Александров (Алвеша) е очакван днес на лагера на Локомотив в Боровец. Това призна в почти прав текст старши-треньорът Войн Войнов. Той не спомена името на мургавия бранител, но го описа като опитен и идващ от голям столичен клуб. Преди Войнов, спортният директор Чавадр Цветков призна, че водят преговори с Алвеша от Красна поляна.

Необичайно студеното време в рилския курорт провали дебюта на пловдивчани на базата, която изгради президентът им Христо Крушарски на Говедарци. В неделя вечерта отборът пътува до селцето под връх Мальовица, но точно тогава върху него се изсипа цялото небе. Това принуди черно-белите да отидат до Самоков, където бе вечерната им тренировка. Сутринта пък играчи и треньори се изненадоха, след като видяха връх Мусала, който е над хотела им да е покрит с 30-сантиметров сняг.

"Условията са отлични, терените още по-отлични, особено двата в Говедарци. Ние ще направим сефтето утре, но ги видяхме. Смятам, че подготовката ще бъде много полезна. Работим сега за физическа подготовка, но успоредно с това сме задължени да тестваме и новите играчи, тъй като времето ни притиска.

Очакваме утре да пристигне нов футболист с добра визитка от столичен клуб. Ще обърнем внимание най-вече за фаза защита, тъй като ни напуснаха трима основни защитници."

Войн Войнов сподели още пред lokomotivpd.com мнението си и за момчетата от детско-юношеската школа, които са на лагер с мъжете:

"Юношите от клуба са много съвестни и се стараят много. Винаги ще даваме шанс на момчета от нашата школа. Наблюдаваме ги редовно на дадени мачове. Винаги ще има момчета от школата, нека да добиват и самочувствие, да заобичат още повече фланелката, за да може да се раздават от първата до последната минута."Седмични издания
НОВИНИТЕ ВЧЕРА ДНЕС